Bij KynoService Dé Hondenschool vind ik het belangrijk dat er met respect naar hond en mens getraind wordt. Dit betekent dat ik zowel jou als jouw hond in zijn waarde laat en dat ik zoek naar de juiste manier om jullie als team te begeleiden. Er wordt positief getraind aan een goede relatie tussen jou en jouw hond, ik leer je hoe je grenzen kunt aangeven en ik geef je inzicht in hondentaal en -gedrag. Hierdoor zal je sneller weten wat jouw hond nodig heeft in het dagelijkse leven en wat hij je wil vertellen.

Er kan gekozen worden om te trainen met behulp van de clickermethode ( het clickerwoordje), een fantastische manier van trainen die gebaseerd is op een beloningssysteem. Want beloningsgericht trainen is hoe ik graag werk. Ik zeg altijd maar zo: wij werken ook niet zonder loon toch? Zo werkt dat ook bij jullie honden; als je jouw hond iets wilt aanleren, dan zal je hem daarvoor moeten belonen. Uiteraard werken we er naartoe dat jouw hond het ook kan doen zonder dat koekje (of die aai, of het spelletje). Verder leer ik jullie grenzen te stellen zonder fysiek te hoeven ingrijpen, hoe fijn is dat?! 

Je krijgt les van een gediplomeerde kynologisch instructeur en gedragstherapeut die zich regelmatig bijschoolt om de nieuwste inzichten met jullie te kunnen delen. 

We trainen bij jullie thuis, in de buurt of daar waar jullie willen trainen. Wij zijn dus volledig flexibel. 

Bij KynoService Dé Hondenschool is iedere hond en elk ras welkom; van pup tot ouwtje, van verlegen tot stoer.