De enige uitzondering op alle privé-trajecten! Al is deze cursus ook privé te volgen. 

In deze groepscursus leer je hoe je op een leuke en ontspannen manier jouw hond bij je kan laten komen als je hem roept.

Wat:

De Hierkomcursus bestaat uit 5 praktijklessen van max 3 kwartier die op verschillende locaties in/rondom Emmeloord plaats zullen vinden. 

Deze cursus is 1 keer per week en je traint in een groepje van 4 baas-hond combinaties.

Op speelse wijze zal jullie onderlinge band versterken en het hierkomen verbeterd worden. De hond  zal weer graag (en snel) bij je willen komen en zo worden de wandelingen weer een stuk gezelliger en veiliger, wie wil dat nou niet?!

In deze cursus krijg je verschillende handvaten aangereikt om het hierkomen beter en sneller te laten verlopen. Jullie krijgen inzicht waarom hij niet wil komen en je leert hoe je dit om kan buigen naar wel willen komen.

Wanneer:

De hierkomcursus wordt met enige regelmaat aangeboden houd de agenda goed in de gaten of mail mij zodat ik je op de wachtlijst kan zetten. Zodra een nieuwe cursus gepland staat, laat ik het je dan direct weten. 

De praktijklessen zijn rondom Emmeloord op verschillende plekken (bos, industrieterrein etc.), want juist daar vinden de honden het vaak lastig om te komen wanneer ze geroepen worden. Zo kunnen we direct in de praktijk alle oefeningen gebruiken!

Extra info:

Omdat we gedeeltelijk los van de lijn (gaan) werken, kunnen aan deze cursus alleen sociaalvaardige honden mee doen. Is dit niet het geval, dan kunnen er individuele lessen geboekt worden zodat ook jullie deze leuke cursus kunnen volgen.

Kosten:

€145

Inschrijven: ga naar onze cursusagenda