Screen Shot 2019 10 28 at 8.43.05 AMDetectie is er voor alle honden die graag hun neus achterna willen gaan. Maar ook voor iedereen die de wondere wereld van de hondenneus wil ontdekken. 

 

Wat:

Er kan gekozen worden uit:

  • Detectie traject 4 lessen
  • Detectie traject 6 lessen. 

 

De lessen duren max 30 min, dit is afhankelijk van wat jouw hond aangeeft/hoe moe hij.zij is. Uiteraard zorg ik voor voldoende rust tussendoor want dit is erg vermoeiend, je hebt de rest van de dag geen kind meer aan ze! 

Dat de neus van jouw hond goed werkt, weet je natuurlijk al lang. Hij is een kei in het nalopen van allemaal geurtjes want de hondenneus is een fantastisch ontwikkeld orgaan!

In dit traject leren we de hond 1 specifieke geur op te zoeken en te verwijzen en als hij dit goed kan, dan maak je vrienden voor het leven. Want je maakt hem ontzettend blij met het zoeken naar deze geur, of dat nou in huis of tijdens de wandeling is, hoe tof is dat?!

In de praktijk kom je de detectiehonden bijvoorbeeld op schiphol tegen, ze gaan dan o.a. op zoek naar verdovende middelen

 

Wanneer:

De Privé-trajecten kunnen flexibel ingepland worden, we leggen onze agenda's naast elkaar om tot een passende dag/tijdstip te komen. Deze dag of het tijdstip kan per afspraak gewijzigd worden, ook hierin ben ik flexibel. 

Voor de frequentie geldt hetzelfde, dit kan aan jouw eigen wensen aangepast worden. 

De eerste les is altijd bij jullie thuis, de overige lessen kunnen we ook elders afspreken. 

 

Extra info:

Je kan dit traject ook volgen met een pup of juist met jullie senior, we passen daar waar nodig gewoon de tijdsduur aan! 

 

Kosten:

  • Privé-traject 4 lessen € 240
  • Privé-traject 6 lessen € 345

Prijzen zijn exclusief uitloop tijd, parkeer- en reiskosten. Woon je in Emmeloord dan zijn de reiskosten bij de prijs inbegrepen, woon je buiten Emmeloord betaal je € 0,35 per gereden km. Woon je in Emmeloord maar spreken we buiten Emmeloord af dan betaal je € 0,35 per gereden km. 

Bij de eerste les kan per pin het volledige traject-bedrag betaald worden en als er reiskosten gerekend worden, dan kan dit per les betaald worden. 

Aanmelden en/of vragen: 

Stuur mij voor aanmelding/vragen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.