Mijn naam is Marloes Schijf en ik ben eigenaar van en instructeur bij KynoService Dé Hondenschool, ik ben Kynologisch Gedragstherapeut, Kynologisch Docent en Kynologisch Gedragskeurmeester. 

In 1993 kreeg ik mijn eerste hond, mijn grote liefde. Echter had deze grote liefde de nodige gedragsproblemen en ik te weinig ervaring om dit goed te kunnen begeleiden. Uiteindelijk heeft mijn ervaring met deze hond mij ertoe gezet om meer over hondengedrag te weten te komen en zie hier het resultaat!

Ik heb 9 jaar als instructeur gewerkt bij Martin Gaus hondenschool Lelystad en sinds 2012 ben ik afgestudeerd Kynologisch Gedragstherapeut. Het begeleiden van mensen zit mij in het bloed. Ik vind het prachtig om mensen te helpen, te enthousiasmeren en te begeleiden met de opvoeding en training van hun hond. Het is mijn passie om mens en hond (weer) te laten samenwerken, te laten genieten van elkaar!

Ik volg regelmatig bijscholingen en ik heb al diverse instructeurscursussen gevolgd zodat ik aan ieders wensen kan voldoen. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf steeds weer opnieuw bij te scholen en uit te dagen zodat mijn kennis up-to-date blijft.

Met mijn eigen honden volg ik met veel plezier diverse trainingen, ook dat zorgt ervoor dat ik met beide benen op de grond blijf staan en dat ik jullie als cursist nog beter kan begeleiden.

Tot snel op de hondenschool!