Nieuw en uScreenshot_2021-06-02_at_07.00.23.jpgniek in deze regio!

Wil jij jouw pup ook leren omgaan met andere honden ?
Wil je leren hoe je hem het beste kan laten spelen?

Geef je dan snel op voor deze socialisatie les.

KynoPups Socialisatie-spel-les voor KynoPups van 10 – 20 weken, alleen voor degene die de KynoPups volgen

Nieuw en uniek in deze regio!

In samenwerking met Kynu @work is de KynoPups Socialisatie-spel-les tot stand gekomen. De eerste maanden in het leven van je pup zijn erg belangrijk. In deze fase is het dan ook goed om jouw pup om te leren gaan met andere honden.
Tijdens deze les leert jouw pup op een verantwoorde manier in contact te komen met andere honden en leer jij zelf hoe jij jouw pup hier het beste in kunt begeleiden.

Wat:

De KynoPups Socialisatie-spel-les is een les van een half uur, die je als extra les kunt bijboeken alleen als je de KynoPups cursus volgt of gevolgd hebt.
In een groepje van maximaal 4 pups en 1 a 2 volwassen honden leren wij jullie graag meer over het socialiseren van jouw hond.
Hoe kan je hem het beste kennis laten maken met een onbekende hond? Wat is leuk contact? Met welke hond kan jij je pup het beste laten spelen? Allemaal vragen waar we tijdens deze les antwoord op zullen geven.

Wanneer:

Elke eerste maandag van de maand van 18:30 uur tot 19:00 uur.
Bij veel aanmeldingen maken wij een tweede groep van 19:15 uur tot 19:45 uur.

Waar:

Let op!!
De KynoPups Socialisatie-spel-les wordt niet op de hondenschool gegeven maar op een andere locatie.
Het adres is:
Kynu @work
Onderduikersweg 45
8311 RD in Espel

Kosten:

€ 25,00

Inschrijven:

Tijdens het inschrijven voor de KynoPups is er de mogelijkheid om deze les extra bij te boeken. Ben je al ingeschreven voor de KynoPups en heb je de les niet bijgeboekt maar wil je deze losse les toch alsnog volgen? Dan kun je op het inschrijvingsformulier kiezen voor alleen deze les.

Klik hier om je in te schrijven