De eerste 4 maanden van zijn leven leert je pup erg snel. Door deze periode optimaal te benutten zal er een goede basis gelegd worden voor zijn verdere leven.

Tijdens de KynoPups-lessen maken we gebruik van deze belangrijke periode en bieden we hem op positieve manier nieuwe ervaringen aan. Deze ervaringen zullen ertoe bijdragen dat hij uit kan groeien tot een stabiele en leuke volwassen hond.

 

Wat:

KynoPups bestaat uit 1 theorieles van een uur en 5 praktijklessen van ongeveer 3 kwartier.

Wij vinden het belangrijk en onze taak om jullie zoveel mogelijk te leren over het gedrag van jullie pup én hoe jullie dit gedrag positief kunnen (bij)sturen. Zowel in de theorieles als in de praktijklessen zullen we jullie meenemen in de magische wereld van de pups en zullen we onze kennis en enthousiasme met jullie delen.
Omdat deze eerste maanden zo snel voorbij gaan, besteden we tijdens de praktijklessen vooral veel tijd aan de socialisatie, maar natuurlijk vergeten we niet om ook de gebruikelijke oefeningen aan bod te laten komen.

Het is raadzaam om de theorieles te volgen als de pup er nog niet is of laat hem even thuis. Het is n.l. erg intensief voor je pup om eerst een uur stil te zitten om vervolgens nog te moeten werken. 

 

In de theorieles van een uur behandelen we o.a. :

  • Zindelijkheid
  • Bench; wel of niet?
  • Socialiseren, hoe doe ik dat?
  • Gedrag in het dagelijkse leven (bijten, opspringen, aan de lijn lopen ….)
  • Uiteraard is er ook voldoende ruimte om je vragen te stellen

 

Tijdens de praktijklessen zullen we o.a. aandacht geven aan:

  • Hierkomen
  • Zit & af
  • Aan een ontspannen lijn lopen
  • Motorische ontwikkeling & Socialisatie
  • Kort spelmoment met andere honden (wanneer de groep honden dit toelaat en onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur)

 

Wanneer:

De puppylessen worden op zaterdagochtend en op woensdagavond gegeven. Als je de ene dag een keer niet kan, dan mag je het de andere dag inhalen mits de andere groep dit toelaat en het van tevoren doorgegeven is per mail (het kan dan wel zijn dat je 2 keer een zelfde les krijgt). 

De theorieles wordt alleen op de woensdagavond gegeven en start om 18:30 tot 19:30. Deze theorieavond is ook bedoeld voor de cursisten die zaterdagochtend willen komen trainen. 

De praktijklessen beginnen zaterdag om 10:00 en woensdagavond om 19:45. Bij veel aanmeldingen zal er een extra groep gestart worden om respectievelijk 9:00 en 18:45.

Elke week kan je instromen, er is dus geen wachttijd! Wel moet je je van te voren inschrijven zodat we weten dat jullie komen.

 

Kosten:

€90,- (inclusief een uitgebreid welkomstpakket)

 

Inschrijven: 

Klik hier om je in te schrijven