Screenshot_2021-07-12_at_22.21.44.jpg

Speciaal voor de Kanjers uit het buitenland (die de wereld nog wat spannend vinden), bieden wij deze cursus aan. Kennis maken met de wereld op je eigen tempo, dát is wat deze honden nodig hebben.

Met de allerbeste bedoelingen haal je je lieve vriend naar Nederland toe en je hebt grootse plannen voor jullie samen. Echter wil het nog wel eens voorkomen dat je al snel deze toekomstplannen moet bijsturen omdat jouw hond het Nederlandse leven behoorlijk spannend vindt. Je loopt tegen verschillende problemen aan: Angst(agressie) voor mensen (mannen vooral),  angst voor auto’s, verlatingsangst, niet los kunnen lopen en zo zijn er nog meer situaties waarin jouw nieuwe vriend het erg moeilijk heeft. Hoe ga je daar nou het beste mee om?

In de KynoKanjers-lessen bieden wij antwoorden op jullie vragen en leren we hem op een positieve manier nieuwe ervaringen aan. We kijken naar wat de hond nodig heeft om zijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in de ander sterker te maken.

Wat:

KynoKanjers uit het Buitenland bestaat uit 6 praktijklessen van 3 kwartier.

Wij vinden het belangrijk en onze taak om jullie zoveel mogelijk te leren over het gedrag van jullie hond, over zijn lichaamstaal en zijn behoeftes. Tijdens de lessen is er veel ruimte voor vragen en kijken we naar het individu en passen we daar de lessen op aan. Dit is ook de reden dat we maar met maximaal 4 honden in de groep trainen.

De focus van deze cursus ligt op het opbouwen en sterker maken van jullie onderlinge band en op het creëren van zelfvertrouwen van jouw hond.

Het is fijn om met gelijkgestemden te kunnen trainen want jullie lopen tegen dezelfde problemen op die heel herkenbaar zijn. Daardoor gunnen jullie elkaar de tijd die nodig is zodat elke hond kan groeien in zijn zelfvertrouwen. Je voelt je niet opgejaagd omdat er doorgegaan moet worden met de gehoorzaamheidsles, waardoor je voor je gevoel misschien de groep ophoudt. In deze cursus geven we elkaar de tijd omdat we met z’n allen “in het zelfde schuitje” zitten.

Wanneer:

De lessen worden op de woensdagmiddag om 14:00 gegeven.

Kosten:

€145,- (inclusief 2 prachtige magazine's (digitaal) speciaal over de buitenlandse hond)

Inschrijven: ga naar onze cursusagenda