Deze cursus is afwisselend, uitdagend en inspirerend! Het is een combinatie van verschillende hondensporten, waarbij de nadruk ligt op de samenwerking en het plezier van eigenaar en hond.

 

Wat:

KynoFun bestaat uit 8 praktijklessen.
Deze cursus is 1 keer per week, dus in 8 weken heb je je KynoFun certificaat op zak!

Deze cursus is er vooral voor bedoeld om plezier te maken maar ook om er achter te komen waar jouw hond nou blij van wordt! De één zal blij worden van apporteren terwijl de andere hond het fantastisch vindt om door tunnels en over hoogtesprongen te gaan.

Na deze gezellige 8 weken weet jij waar jouw hond blij van wordt en waar je hem dus een groot plezier mee doet. Laten we eerlijk zijn, als jouw hond blij is, dan ben jij dat toch ook?!

 

Tijdens de praktijklessen zullen we o.a. aandacht geven aan:

Agility & Flygility
Apporteren
Hersenwerk
Balans & Coördinatie 
Spel tussen hond en eigenaar
En nog veel meer gekkigheid!

 

Wanneer:

De KynoFun lessen worden op verschillende dagen gegeven, je hebt 1 keer per week les.

In de cursusagenda kan je zien wanneer er weer een groep start. 

 

Extra info:

Ook met een jonge – niet volgroeide- hond kan meegedaan worden, we passen gewoon de oefeningen aan!
Omdat we veel los van de lijn werken, kunnen aan deze cursus alleen sociaalvaardige honden mee doen die los kunnen werken in het bijzijn van andere honden. Is dit niet het geval, dan kunnen er individuele lessen geboekt worden zodat ook jullie deze leuke cursus kunnen volgen.

Mocht je op een andere hondenschool een cursus hebben gevolgd en denk je dat jullie het niveau hebben om aan onze KynoFun cursus deel te nemen, dan is dat zeker een mogelijkheid. Neem wel even contact met ons op voordat je je inschrijft zodat we het e.e.a. kunnen bespreken.

 

Kosten:

€120,-

 

Inschrijven: ga naar onze cursusagenda