Screenshot 2022 09 08 at 08.22.12Is apporteren alleen voor jachthonden? Nee hoor! Elke hond mag meedoen aan deze leuke apporteer/jachtcursus, ook als je hond nog niet kan apporteren.

Wat:

KynoApport bestaat uit 5 praktijklessen en op dit moment train je om de week. De cursus wordt buiten op verschillende locaties in de Noordoostpolder gegeven.

Houdt jouw hond van apporteren of wil je hem dit graag leren? Dan is dit echt de cursus voor jou want dit is jachttraining in een modern jasje!

Iedere hond kan leren apporteren dus vrees niet als jouw hond bij het begin van de cursus wel naar een dummy of speeltje toegaat en er dan lekker zijn eigen ding mee gaat doen. Op speelse wijze leren we hem dat het terugbrengen van de dummy hem juist veel meer op gaat leveren.  

Je bent lekker buiten bezig met je hond, jullie band wordt hierdoor sterker en dat geeft ook een hond die op de wandeling beter luistert, makkelijker hier komt en meer oog voor jou heeft. Hoe tof is dat!?

We trainen alleen met dummy’s (of speeltjes) en dus niet met koud wild.

Tijdens de lessen zullen we o.a. aandacht geven aan:

  • Het vinden en terugbrengen van een apport
  • Het markeren op geluid en zicht
  • Naar links, rechts en vooruit sturen
  • Het geheugen trainen
  • De zelfbeheersing trainen
  • Voor de waterratten: apporteren uit en over het water

Wanneer:

De KynoApport lessen worden in het voorjaar en in de zomer op de vrijdagavond gegeven. In het najaar en de winter op de zondagochtend.

We hebben 2 groepen; Iedereen schrijft zich in voor dezelfde cursus en vervolgens maken wij zelf de indeling van de groepen.

Extra info:

Omdat we veel los van de lijn werken, kunnen aan deze cursus alleen sociaalvaardige honden mee doen die los kunnen werken in het bijzijn van andere honden.

Kosten:

€90

Inschrijven: 

Klik hier om je in te schrijven